Trevlig Vårdagjämning/Ostara

Äntligen är det Vårdagjämning/Ostara! Dag och natt är ungefär lika långa runt Vårdagjämningen och den som följer naturens cykler uppmärksammar balansen som råder mellan ljus och mörker. Efter Vårdagjämningen växer sig ljuset ännu starkare, solen skiner så att livet åter igen kan spira i naturen, vilket ger oss hopp efter en lång vinter!

Så nu är det hög tid att välkomna ljuset och våren åter, på denna dag som är vårens födelse. Naturligtvis beror vårens ankomst på vart i landet man bor, så det gäller att lära känna naturen där man befinner sig, för att känna igen vårtecknen.

Här i Skåne snöade det under natten, ett vitt täcke lade sig (igen) över den frusna marken och våren tycktes långt borta. Men på förmiddagen var det vita puts väck, nu är det 5 plusgrader och solen skiner härligt från en blå himmel. Härligt!

Ha en underbar Vårdagjämning/Ostara!

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)