Trevlig Midsommar och Sommarsolstånd

I år infaller Sommarsolståndet på själva Midsommarafton, vilket känns lite extra speciellt. Dessutom är det fullmåne till helgen, en s k supermåne vilket innebär att månen befinner sig närmare jorden är annars.

Kraften är stor denna helg med andra ord. Kraften och dragningskraften, så vill ni, använd denna fullmåne- och midsommarhelg för att dra till er det ni önskar. Med detta finns också en varningens ord. Eftersom det är sommalsolstånd, midsommar och superfullmåne så kan en del komma till ytan, även sådant vi inte vill ha.

Passa därför på att öva medvetenhet denna helg. Var medveten om vem du är, vad du vill och inte vill. Håll båda fötterna på jorden, gräv ner tårna i myllan och stå stadigt, likt ett stolt träd som njuter av solens strålar och jordens kraft. Gör inget dumt eller något du kan komma att ångra. Ta det lugnt, slappna av, ha kul och njut av den underbara tid som är nu.

Jag önskar alla ett riktigt härligt Sommarsolstånd och en fin Midsommar i fullmånens sken. Ta hand om er själva och om varandra och kom ihåg! Håll ögonen öppna, var försiktig med var du sätter fötterna, visa respekt och skräpa inte ner. Du kan komma att möta ett naturväsen. ;-)

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)