Trevlig Alla Hjärtans Dag


Jag vill önska alla en riktigt trevlig och fin Alla Hjärtans Dag!

Idag passar det bra med kortet The Lovers, De Älskande. Detta kort representerar inte bara kärleken mellan två individer, mellan kvinna och man, eller den feminina och maskulina aspekten hos människor oavsett kön. Det representerar också kärleken till oss själva som hela individer och kärleken som källan till allt liv.

När vi sammanför våra inre olikheter, ger upp våra konflikter och slutar slåss med oss själva på ett inre plan, och istället accepterar oss själva så finner vi kärleken i oss själva, den som alltid funnits men som vi kanske inte kunnat se.

En annan människa kan aldrig göra oss hela, för det är vi redan. Men vi behöver andra människor för att se detta och det är en anledning till att vi attraheras till varandra som kärlekspartners.

Ta din relation till en djupare nivå idag! Passa på att upptäcka att kärleken som du upplever kommer från din partner, också är en spegling av kärleken som finns inom dig själv. Du är villkorslös kärlek, men denna kärlek går bortom alla relationer och är i sig inte beroende av någon annan eftersom den är fullständig.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)