Tiden går, men Katten & Kvasten består

witch_relaxing_2Såg att det var länge sedan jag skrev något på bloggen här på Katten & Kvasten. Ibland blir saker och ting på ett visst sätt, kanske utan att man har en direkt tanke med det. Jag har haft en period av vila från skrivandet, för att kunna fokusera på annat som legat lite utanför datorn och internet.

Men livet går ju i cykler och nu kändes det som rätt tid att uppdatera lite på sajten och skriva några rader i bloggen, för att visa er besökare att Katten & Kvasten (och jag själv) i högsta grad är levande och aktiv. ;-) Så, vill du ha kontakt med mig och/eller söker hjälp genom något av det jag gör, är det bara att skicka ett mail.

Ha en fortsatt skön dag, här öser regnet ner..men det är rätt mysigt just nu.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)