Tecken och budskap från Hekate

Tidigare idag när jag satt på balkongen och njöt av min frukost i solens sken, så lade jag märke till flera saker och jag vet att det kom som en naturlig respons på mitt sätt att vara och agera.

Jag satt där i godan ro och verkligen uppskattade stunden där på balkongen, den grönskande omgivningen tillsammans med frukosten och det svarta guldet i muggen (kaffet ;-). Jag har nämligen för vana att tacka, hela och välsigna det jag äter och dricker innan jag stoppar det i mig.

Det här gör jag för att maten ska helas från alla eventuella skadliga energier och för att den ska ge mig det min kropp och själ behöver och önskar. Jag gör det också för att tacka och visa uppskattning för de gåvor som naturen ger och jag tackar innerligt för maten och drycken som inte bara livnär utan också skänker glädje och njutning till min kropp och själ.

Detta gör också att jag upplever maten och drycken på ett annorlunda sätt, jag njuter mer av den och inser dess värde istället för att tanklöst slänga i mig den och skynda vidare till nästa upplevelse. Jag blir mer medveten om vad det är jag faktiskt gör i stunden och jag känner samhörighet med livet. Med jorden, solen, vattnet, människorna, djuren, växterna, elementen, andarna, gudarna och gudinnorna.

Okej, så jag satt alltså på balkongen och njöt av frukosten och som en effekt av min tacksamhet och att jag från mitt hjärta hedrade Gudinnan Hekate, Moder Jord och Solen så kunde jag förnimma en tydlig förändring i atmosfären. Uttrycket ”det kändes magiskt” passar väl in i sammanhanget.

Och jag förstår de tecken som just då ges mig och att det var tecken gick inte att missta. Hekate visar sig ibland manifesterad, som t ex ett djur, och det var vad som först skedde. Hon kom som en kråka, satt sig ner ett ögonblick för att visa mig sin närvaro, gav ett budskap och flög vidare. Hon kom också som ett moln i formen av en fackla med tre lågor och som en högt flygande rovfågel. Jag har aldrig sett en rovfågel flyga så högt förut.

Dessa tre tecken var för mig väldigt tydliga och jag tackar Hekate för att hon är med mig, hjälper mig och vägleder mig genom mina projekt och livet i allmänhet.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)