Tacksam för att jag får göra helande

Jag är så oerhört glad och tacksam över att jag får hjälpa andra genom helande.

Jag vill passa på att tacka andarna för att ni bistår mig i healingarbetet, och även tacka mig själv för att jag tror på mig själv och det jag gör.

Och för att jag gör det jag ska. Jag kunde ju lika gärna valt att vara en liten mes som flyr undan och skrumpnar ihop, men istället har jag valt att stå upp och vara den jag faktiskt är.

Att göra helande innebär verkligen att lägga av med sitt styrande kontrollbehov och kritiska övertänkande, att ha mod att släppa taget och lita på andarna och sig själv som en helhet. Det väcker en ödmjuk och tillitsfull kraft i mig, som jag vet att jag kan lita på. Denna kraft är livet självt.

Jag vill också tacka er som kommer till mig för att ni söker healing, det är för mig en glädje och en ynnest att kunna vara en hjälp på er väg. Tacka också er själva, för att söka hjälp och kunna ta emot helande är ett tecken på självkärlek.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)