Småfolk från naturen

Det är en spännande tid. Våren är i antågande, jag kan känna det i luften, i jorden och mig själv. Det kunde jag känna redan vid Disablotet i början av februari, att livet tar rot. Det händer nämligen saker i jordens inre, vi kan bara inte se det. Det finns där under ytan, även om det skulle vara så att marken är täckt med snö och sjöarna med is.

Precis så är det med mycket annat i livet. Bara för att vi kanske inte ser det så som vi tycker att vi ”ska” se det, betyder det inte att det inte finns där.

Jag har den senaste tiden haft en del aktivitet omkring mig, det har visat sig som allt från den tydliga känslan av närvaro, till skepnader i ögonvrån och små vita ljusglimtar som rör sig i knähöjd.

Det har visat sig som virvlar i skogen och jag har också hört deras framfart, de där som vill mig något.

Men jag har fått öva tålamod, för de visar sig när de själva vill och väljer att göra det. Därför är det alltid en ynnest att få se dem. Jag pratar om småfolk, naturväsen, naturandar som lever i jorden.

I natt väckte de mig och jag fick se ett helt gäng vid min säng, de studerade mig enträget med sina stora ögon. Jag förstod då att de var de som försökt få kontakt med mig under dagen genom att kittla mig.

Jag kunde inte förstå vad det var som gjorde att det kittlade i håret, på ryggen och andra ställen på kroppen, jag kunde ju inte se något. Ibland är man trögfattad.

Jag vet att dessa jordandar är nyfikna på mig och har vänt sig till mig för att de vet att jag är en häxa. Det är något de vill, annars hade de inte trätt fram som de gjort och varit så envisa, nästan uppfodrande i sin kontakt.

Jag har lovat att lyssna på vad de vill och har redan varit en sväng i skogen där jag såg deras virvlande framfart. Det finns mycket mer jag skulle kunna berätta om dessa väsen, men tänker inte ta upp mer om dem just nu av respekt för dem.

Ja, visst är det en spännande tid.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)