Rysare och mardrömmar

werewolf_0Man ska inte gå och lägga sig direkt när man har sett en riktig rysare. Det gjorde jag igår nämligen (fast den handlade inte om varulvar).

Och det hjälpte inte att titta på en stunds stand up med Eddie Izzard, för han får mig alltid på gladare tankar, för att komma ur den där nedstämda känslan jag befann mig i. Visst, filmen var en riktig rysare och spännande som bara den. Men det som egentligen gav upphov till min olustiga känsla var att den hade ett riktigt dåligt slut. Jag gillar nämligen inte dåliga slut, blä för dem. En film kan vara hur bra som helst men är slutet kasst, ja då är det liksom kört.

Min sambo brukar skratta åt mig och tycka jag är lite löjlig som vill att filmer ska ha ”Hollywood-slut”. :-)

Det lämnades också lösa trådar i nämnda film, som jag faktiskt sedan vart tvungen att binda ihop i en mardröm jag hade samma natt!

Jo, så var det, jag drömde världens mardröm där jag lyckades få till en del av det där som jag tyckte fattades i filmen, bl a att faktiskt springa undan, gömma sig och ringa polisen vilket man inte gjorde i filmen till min förtret. Så man kan säga att jag varit ganska upptagen i natt. :-)

Jag tycker att det är intressant att man kan leva sig in i en film så mycket att den följer med in i nattens drömmar, där man också blir en av deltagarna och lyckas få till slutet bättre än de som gjorde själva filmen. Visst är drömmar häftiga?

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)