Om mig

Hej! Jag heter Åsa Vargadotter och det är jag som har hemsidan Katten & Kvasten. Jag gör vägledning och divination med hjälp av Tarot, samt har en Distanskurs i häxkonst och magi för nybörjare.

Jag är intresserad av att emellanåt dela med mig av egna tankar och erfarenheter och därför har jag min blogg där det finns mycket attt läsa om häxkonst och magi, tarot m.m. Där finns också egna videoklipp och podcasts som handlar om tarot, häxkonst och magi m.m.

Bakgrund och Erfarenhet
Häxa och mystiker sedan snart tretton år, men den andliga resan började långt tidigare. När det gäller Tarot så kom jag i kontakt med kunskapssystemet i slutet av 1990-talet och började efter det att lära mig om korten efterhand.

Jag har haft lärare i både fysisk och andlig form och har genom åren deltagit i olika kurser och cirklar inom häxkonst och magi, shamanism, healing, meditation, medialitet, tarot m.m. Jag har hjälpt andra sedan flertalet år tillbaka i olika sammanhang. Genom sådant som vistelse i naturen, meditation, drömmar, ritualer och ceremonier kommer kraft och kunskap som jag förmedlar.

Disclaimer
Jag är ingen utbildad läkare eller psykolog/psykoterapeut, behöver du sådan hjälp ska du givetvis höra av dig till den som kan hjälpa dig med det. Det jag delar med mig av ska ses som tips och förslag, det är upp till dig själv vad du gör med informationen. Jag ger inga garantier på ett visst resultat. Det finns ingen människa som kan ge några garantier här i livet, men jag gör alltid mitt bästa i varje situation. Och jag har naturligtvis tystnadsplikt.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill.

Email: info@kattenochkvasten.se