Om hemsidan

Välkommen till Katten & Kvasten. Jag heter Åsa och det är jag som äger hemsidan och skapar innehållet.

Härinne kan du läsa det jag skrivit sedan jag startade Katten & Kvasten 2010. Det finns också ett par videos och podcast, även om jag främst använder mig av det skrivna ordet.

Jag har även skapat Nybörjarhäxan – en distanskurs i häxkonst och magi som främst är till för nybörjare. Vill du gå kursen och har läst kursinformationen? Mejla mig då på info@kattenochkvasten.se eller använd kontaktformuläret.

Om mig som häxa

Jag är så en kallad ensamutövande (solitär) häxa, vilket egentligen bara betyder att jag inte tillhör någon särskild tradition eller coven. Ensam är jag dock aldrig eftersom jag skapar min häxkonst genom att lyssna till och lära av naturen, mina förtrogna, mina bundsförvanter. Detta innebär bl.a. att använda alla sinnen, vara uppmärksam och ta till vara på den kunskap som mina anmödrar och förfäder lämnade efter sig och använda de förmågor jag fått. Det är ett ständigt skapande och lärande, en livslång väg.

Det jag gör är inget nytt. Jag gör det häxor före mig gjort sedan urminnes tider, och jag gör det på mitt sätt. Häxkonsten finns i mitt väsen, i min kropp, min själ. Det är naturligt för mig att vara häxa och jag var det innan jag visste om det.

För dig som söker hjälp via trolldom/magi

I perioder får jag förfrågningar om att göra magi för någon, det vanligaste är kärleksmagi eller att ta bort förbannelser. För att underlätta för dig som funderar på att kontakta mig för att du vill ha hjälp på magisk väg, så vill jag säga att jag inte gör magi/trolldomsarbete åt andra längre. Men om du söker på nätet så hittar du säkert någon annan som kan hjälpa dig. Lycka till!

Katten & Kvastens innehåll är skyddat av copyright (c)
och jag ber dig att respektera detta. Tack!