Oktobers superfullmåne i eldiga Väduren

pan-och-seleneDen här oktoberhelgen är det fullmåne i Vädurens tecken. Väduren är ett eldtecken vilket innebär mycket drivkraft då tecknet styrs av planeten Mars. Detta innebär bland annat att man under denna fullmåne kan känna sig extra irriterad, arg eller till och med uppleva raseri.

Kanske det inte ens verkar logiskt, känslorna bubblar ändå upp inombords och vad gör man då? Dras med och låter känslorna kontrollera en? Tar ut dem på andra eller sig själv? Nej, det är inte att rekommendera. Det är bättre att kanalisera dem på något kreativt, på något som man vill ta itu med och som man kanske har skjutit upp, eller att ta en paus i känslostormen, andas och meditera om man känner sig arg utan anledning. Använd energin klokt och låt den inte styra dig, kom ihåg att du inte är dina känslor!

Eftersom den här fullmånen är extra stark (en så kallad supermåne, vilket innebär att den i sin eliptiska bana runt jorden rör sig närmare än vanligt) så blir förstås påverkan därefter. Det är bra att vara medveten om detta den här helgen och att ta det lugnt. Om du råkar i strid med någon, eller någon vill bråka – gör det inte. Ta ett steg tillbaka, andas och jorda dig. Centrera dig själv i hjärtat och i jorden. Låt den här fullmånens energier hela och läka, inte skapa fler sår för dig själv eller någon annan.

Ha en fin fullmåne och vandra varsamt på jorden, i fred och samförstånd med andra varelser.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)