Nybörjarhäxan – en distanskurs i häxkonst och magi

John_William_Waterhouse_-_MNu finns det äntligen möjlighet för dig att gå en distanskurs i häxkonst och magi här på Katten & Kvasten! Jag har planerat kursen så att du som vill lära dig om häxkonst och magi och få chansen att öva under vägledning av en häxa, ska kunna göra det oavsett var du bor. Det enda du behöver är en dator och tillgång till internet.

Så varmt välkommen till kursen ”Nybörjarhäxan – en distanskurs i häxkonst och magi”, din introduktion till den mystiska, magiska och jordnära häxkonsten! Den vänder sig främst till dig som är nybörjare och nyfiken på häxkonst och magi.

Kursen har åldergräns 18 år.

Distanskursen är i två delar, Nybörjarhäxan del 1 (månad 1) och Nybörjarhäxan del 2 (månad 2) och följer på varandra. Kursdelarna pågår alltså en månad vardera med tillgång till kursforum med feed-back, och består av teori varvat med praktiska övningar för dig att göra. Kursforumet finns på hemsidan och där kan du få vägledning av mig under tiden du går kursen. Istället för att vi träffas någonstans irl, så träffas vi alltså i forumet istället. Forumet är privat och kan bara nås av de som går kursen och av mig som kursledare och skapare av kursen.

Kursupplägg och avgift

Kostnad för hela kursen är 999 kr. (Obs! För dig som gått del 1 tidigare och vill fortsätta med del 2 så är kostnaden 499 kr). Kursen pågår sammanlagt två månader och har löpande intag av deltagare. 

I kursavgiften ingår:

1. Kursmaterial i form av två styck kompendier som pdf-fil. Dessa kommer mejlas till dig som bifogad fil som du öppnar och läser. Obs! Kompendierna mejlas med en månads mellanrum eftersom kursen består av två steg (delar). Kompendierna består av informerande och inspirerande text, illustrationer och praktiska övningar.
2. Tillgång till privat kursforum på www.kattenochkvasten.se/forums.
3. Chans att öva under vägledning av en häxa. Inne i forumet guidar jag deltagare genom kursen, för dem som behöver och vill (jag svarar på frågor tre ggr/veckan om inget oförutsett inträffar). Det är endast kursdeltagare som har tillgång till forumet och som kan läsa och skriva där. Du väljer själv ditt användarnamn som kursdeltagare och kan vara helt anonym i forumet.
Inloggningsuppgifter får du när du köper kursen.

Exempel på innehåll i kursdelarna
(teori och övningar)

Nybörjarhäxan del 1:

Häxkonst och magi, häxan, månen och naturen, årshjulet, magiska ritualer. Lär dig att känna energier, elementen, hur du gör elementmagi.

Läs ett utdrag av Nybörjarhäxan del 1

Nybörjarhäxan del 2:
Lär dig fokusera för att bli bra på magi, häxans altare och redskap, den magiska cirkeln, gudinnan och månen, förfäder/anmödrar. Lär dig skapa en cirkel, ritual för rening och beskydd.

Läs ett utdrag av Nybörjarhäxan del 2

Respons från deltagare som gått kursen

vebe57:

Kursen är lättfattlig och har varit kul att göra. Går gärna tillbaka och läser igenom då och då. Jag har gjort övningarna. Har inte varit så mycket i forumet på grund av tidsbrist. vi renoverar köket hemma och jag jobbar heltid, suck. Tack så jättemycket för trevligt material.

Vill du bli kursdeltagare? Var vänlig LÄS och följ instruktionerna nedan!

Anmälan och betalning

Det finns två sätt att anmäla sig:

 1. Via mejl till info@kattenochkvasten.se. Ange vilket användarnamn du vill ha i kursforumet.
 2. Via hemsidans kontaktformulär. Ange vilket användarnamn du vill ha i kursforumet.

Notera att du kommer få kurskompendierna med en månads mellanrum, så att del 2 mejlas till dig när din andra kursmånad startar.

Betalning sker via Payson och du kommer få en betalningsbegäran därifrån så du kan göra din inbetalning för kursen (999 kr). Betalningen ska göras inom de närmaste dagarna från din anmälan, annars säg till när du vill betala/börja kursen.

Välkommen!  

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Mari Rosengren skriver:

  Hej! Jag vill gärna gå distanskursen häxkonst och magi del 1

  Varma hälsningar Mari

 2. Åsa skriver:

  Hej Mari! Vad kul, jag skickar dig ett mejl. :-)

 3. Annette skriver:

  Hej..vad kostar kursen? Hittar inget

  • Åsa skriver:

   Hej Annette! Om du tittar längre upp på sidan så ser du att kostnaden är 500 kr för delkurs 1 och 500 för delkurs två. All information står på denna sida. Om du har några andra frågor om kursen så är du välkommen att mejla mig. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)