Lyssna på min första podcast

Nu har jag tagit steget och gjort min första podcast! Jag har funderat på att göra det ett tag och nu var det dags. Denna första inspelning på nästan tio minuter handlar om förändring och om att våga göra något nytt som häxa. Jag pratar bl a om hur häxor följer naturens cykler och vad det innebär att använda sig av den magiska pelaren ”Att Våga”.

Välkommen att lyssna. Har du några särskilda önskemål om ämnen för framtida podcasts, så säg till.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)