Locka fram solen

Det verkar som att solen har tagit semester, i alla fall där jag bor. De senaste dagarna har det varit helt igenmulet i skyn och är det fortfarande.

Detta påverkar oss människor, för vi är ju beroende av solljuset för att må bra. Solen ger oss inte bara dagsljus som gör att vi känner oss piggare rent fysiskt, utan också näring och kraft på flera nivåer av vårt varande.

Det finns saker du kan göra för att locka fram solen igen, för visst finns den där bakom allt det gråa.

Inse att det gråa täcket i skyn endast är tillfälligt och att det inte är så tjockt och ogenomträngligt som det verkar.
Det gråa i skyn är en tunn, tunn slöja som du i ditt sinne kan öppna med din magiska vilja.

Gör så här:

Ställ dig med armarna sträckta upp mot skyn. Blunda om du vill och fokusera på Solen. Du vet hur solen känns, hur den värmer och hur den lyser upp din dag och ger dig energi, eller hur? Använd den kunskapen nu. Låt dina sinnen vägleda dig, andas in solljuset i hela ditt väsen. Riktigt känn och vet att solen är här och ger dig den energi du behöver för den här dagen. För även om solen inte syns för blotta ögat, så finns den här hela tiden.

Locka fram solen inom dig och utom dig. Sjung för solen, tala till den, smek den med dina ord, tala om för den hur mycket du älskar den.

Solen är den yttre manifestationen av din egen själ. Därför finns alltid en kontakt mellan dig och solen. Använd den kontakten, bryt den inte och låt dig inte förvillas av det du ser eller av vad någon annan säger till dig om det tråkiga vädret.

Den grå och igenmulna skyn är endast en illusion för Självet, för det inre ögat som ser. Var den som ser. Se solen i ditt eget hjärta. Känn lågan som flammar där, gnistan som ger värme och liv.

Gör vad du har lust med för att locka fram solen; tänd levande ljus eller sprakande brasor, måla världen med färger, spela musik och skratta. Sjung och dansa fram solen idag. Även om du inte ser den fysiskt däruppe i skyn, så lovar jag att du kommer att känna den inom dig. Sprid sen denna värme till alla du möter.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)