Julefrid i denna stressade tid – med tarot

Stressar du mycket så här inför julen? Är det mycket att tänka på, handla, laga, baka och fixa? Många ”måsten”? Den här tiden på året, som egentligen borde vara en tid för att varva ner, dra ner på tempot och reflektera över året som gått, är inte alls på detta vis i dagens samhälle.

Var kommer all stress ifrån? Vad är det som gör att människor totalt tappar fotfästet och kontakten med sig själva/naturen och istället kör på så det ryker, förförda av köphysterins hårda paket, av änglar, glitter och glam – tills julen kommer då all luft går ur en – och det var den julen det.

Lämnar det efter sig en god smak i munnen, är du nöjd och tillfreds med dig själv och livet – eller känns det som att du behöver en semestervecka på en öde ö någonstans?

Att varva ner och ta sig en stund för att reflektera kan vara en fin julgåva. Och för att reflektera, blicka och skåda in i det fördolda för att upptäcka de riktiga skatterna, är tarotkorten ett ypperligt redskap.

Om du vill, är du välkommen att höra av dig till mig för en tarotvägledning. Kanske är det just nu, i denna tid, som du som bäst behöver det? Eller så kan du ge bort en tarotvägledning som julklapp till någon du tror skulle uppskatta det.

Välkommen och jag önskar dig en riktigt lugn och fridefull jul.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)