Grattis till vinnarna av utlottningen

Då var tävlingen över och två stycken namn är dragna! Grattis säger jag till Carina von Walden och Elisabeth Klippel Berglöf som har vunnit varsin tarotläggning hos mig! Ni är välkomna att höra av er till mig på info@kattenochkvasten.se för att bekräfta att ni tar emot vinsten.

Till alla andra som varit med i tävlingen vill jag säga tack för er medverkan och för att ni hjälper till att sprida det jag gör. Bättre lycka nästa gång!

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)