Glad Midsommar och Sommarsolstånd

Jag vill önska dig som läser en riktigt fin Midsommar och Sommarsolstånd! Denna helg är extra magisk och du kanske har turen att få träffa folket i naturen.

De underjordiska, de gamla, de urtida, alver, älvor, troll, småknytt och jättar. Namnen är många och de är både stora och små. De bor i stenar och vattendrag, under roten av ett träd, i bergsklyftor och på många andra platser. Det är väsen att hålla sig väl med och som det går att leva i samförstånd med då det gagnar både dem och oss. De är naturens väsen.

Vill du träffa ett sånt väsen minns då att de funnits på jorden långt innan du föddes, så visa respekt. Var inte rädd, men var inte heller godtrogen och naiv så du låter dig själv luras iväg. Håll kontakt med din intuition och ha fötterna på jorden.

Berätta vem du är och varför du vill träffa dem. Var ärlig. De gillar inte lögner och falskhet hos människor, eller människor som skräpar ner i naturen eller på andra sätt behandlar Moder Jord med vårdslöshet. Ge en gåva för att visa att du inte vill dem något illa och att du kommer med goda intentioner och ett rent hjärta. Smör, mjölk och honung brukar vara välkommet.

Må dina önskningar slå in under denna magiska helg! Och skulle du möta ett naturväsen, så skatta dig lycklig!

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)