Ett koolt Sommarsolstånd

Nu är det Midsommar! Ja, för idag är det Sommarsolstånd vilket innebär att vi njuter av årets längsta dag och kortaste natt.

I år var vi ute vid en fantastiskt vacker plats där det sjuder av liv och kraft i markerna, en riktig kraftplats. När man är ute i naturen och håller ceremoni kan vad som helst hända och både synliga som osynliga vill vara med och fira.

Detta fick vi uppleva under årets ceremoni för plötsligt fann vi oss omringade av ett gäng tjurar samt kor med sina kalvar, som undrade vad vi gjorde (det gäller att inte ha koskräck i en sån situation, haha). Dessa djur är väl kända för att vara nyfikna av sig antar jag, dessutom väntade de förmodligen också på att få smaka av offergåvorna på marken (bestående av blommor och äpplen, bland annat). De höll sig dock i utkanten av cirkeln och respekterade blotfriden. Undrar om de åt upp gåvorna när vi lämnat platsen, det är mycket möjligt. Hur som helst så var det en kool upplevelse. ;-) :-)

Hur har din dag varit? Har du firat Sommarsolståndet, dela gärna med dig.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)