En magisk fullmåne

När det är fullmåne är månens kraft som starkast, då blir hennes påverkan på oss därefter.

Vi kan känna oss uppspelta, få svårt att sova, eller så mår vi lite konstigt just nu beroende på att månen påverkar våra känslor. Och särskilt gäller detta våra undermedvetna känslor, ni vet de där som vi inte vill erkänna att vi har och som vi trycker undan för att vi inte vill känna dem.

Månen är vis och rättvis. Hon lockar fram det som finns inom oss, hon drar kärleksfullt bort masken vi sätter på oss för att vi tror att den skyddar oss.

Månen visar vem som finns bakom masken och inbjuder oss till att vara oss själva. Fullmånen ger oss möjlighet att läka och älska oss själva fullt ut. Så att vi kan älska livet och njuta av att finnas till!

Fullmånen är därför en god tid att öka medvetenheten om sig själv, att mogna. Se vilka mönster och reaktioner som återkommer inom dig, lär dig känna igen dem och inse att du har ett val. Om det är känslor eller mönster som du inte mår bra av att ha, som hindrar dig, lär dig förstå att du själv har förmågan att ändra på dem.

Jag vill önska alla en riktigt magisk fullmåne!

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)