Drömmars läkande kraft

Nattens drömmar. Vad mycket vi går miste om när vi inte tar vara på dem och lyssnar på vad vårt inre jag vill berätta. Tänk vad mycket vi kan lära oss om oss själva och vad vi kan läka bara genom att acceptera och omfamna alla delar av oss själva.

Allt det där inombords som vi är rädda för eller som vi skyr och kanske avskyr, det kommer vi inte undan för det går inte att fly från sig själv.

Drömmarna visar oss detta. Se här, säger drömmen. Titta vad det är du inte vill se och erkänna hos dig själv. Titta på vad du försöker fly ifrån och hur mycket smärta det ger dig att leva livet på det viset. Förstå hur vilsen och halv du känner dig när du försöker stöta bort dig själv, och hur hel du blir när du ser, förstår och accepterar dig själv. När du möter dig själv får drömmen en magisk, läkande verkan.

Att inse vikten och värdet i att uppmärksamma sina drömmar och det de vill berätta, är som att finna den sista pusselbiten och kunna lägga den på sin plats. Allt stämmer.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)