Dra ett tarotkort för dagen

gypsy_tarot_0Om du har en tarot-lek så kan det vara en bra idé att dra ett kort för dagen, ett kort som du kan se som inspiration, påminnelse eller vägledning. Dels är detta ett väldigt bra sätt att lära känna korten var för sig, men också för att öva upp sin intuition och förmåga till tolkning.

Antingen kan du välja att använda hela leken, som innefattar både Stora och Lilla Arkanan.
Eller så kan du välja ut Lilla Arkanan för att lära känna elementen bättre och se hur de inverkar i ditt liv och vad du behöver uppmärksamma vad gäller dem.

Lilla Arkanan är nämligen baserad på de fyra elementen Luft, Eld, Vatten och Jord. Elementen inverkar på olika områden i våra dagliga liv; de beskriver våra tankesätt, känslor, relationer, vår vilja och kreativitet, materiella aspekter som ekonomi och fysisk hälsa osv. Får man ofta upp samma element kan det betyda att man behöver titta närmare på just det området i sitt liv.

Eller så kan du välja ut Stora Arkanan för att få en inblick i de större existentiella livsfrågorna och ta del av djupare visdomar på din väg genom livet. Stora Arkanan tillhör Andens element och beskriver nämligen mer av vår själsliga resa mot Självförverkligande, som förstås inte är skild från vårt dagliga liv eftersom allting hör samman.

Lycka till!

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)