Den sanna naturen och kraften i att våga möta sig själv

Flisa, NorgeDet har hänt en hel del djupa förändringar på senaste tiden, för vilket jag känner stor glädje och tacksamhet!

För ett tag sedan var jag i Norge (bilden till vänster är tagen på platsen) och deltog i en fantastisk, fruktansvärd och obeskrivlig ceremoni som var fullkomligen transformerande.

Jag visste inte att det gick att uppleva något som kunde vara så jobbigt, fruktansvärt och samtidigt underbart fantastiskt. Det jag försöker sätta ord på är djupa upplevelser som inte går att beskriva, men ändå gör jag det.

Det var en väldigt personlig upplevelse som handlade om att våga möta mig själv med allt det innebär. Ta fram all skit, uppleva och känna det fullt ut. Se sidor hos mig själv som jag skämdes för, inte ville erkänna, som jag avskydde och var rädd för.

Se det där som jag inte ville erkänna att jag bar på eller ville att någon annan skulle se, det där som jag såg även när jag tittade på andra, det fula. Det fanns i mig, det var bara att vara ärlig. Det gällde att ge allt eller inget, släppa kontrollbehovet, den falska stoltheten, falska ödmjukheten och högmodet.

Jag var tvungen att våga släppa taget och erkänna allt, precis allt. Säga ja, ta ansvar för allt. Gå igenom den gastkramande rädslan och smärtan som gjorde att jag verkligen trodde jag skulle dö, bara för att komma ut på andra sidan.

JagDär fann jag återigen vem jag egentligen är. Min sanna natur. Allt det där som hade skrämt och smärtat mig, all den där falskheten och litenheten var borta.

Det fanns inget mer lidande, ingen rädsla. Bara kärlek. I det ögonblicket kunde jag inte känna något annat än kärlek till mig själv och alltet. Livet hade återvänt.

Och den känslan, den grundmurade vetskapen, kommer aldrig lämna mig, för den är jag.

Jag önskar att alla varelser på denna jord och i universum får uppleva sig själva som de verkligen är. Det är min önskan och den kommer ur kärlek.

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)