Den magiska snön

winter5_1Vintern är verkligen här med besked. I love it. Jag älskar att vara ute när det snöar ordentligt och kylan biter i kinderna, det gör inget om det blåser heller.

Bara jag klär på mig ordentligt förstås, ingen gillar väl särskilt mycket att frysa häcken av sig, men det behöver man ju inte göra med rätt kläder. ;-)
Jag gillar väder som inte ber om ursäkt för sin existens. Jag känner mycket kraft i det. Häftigt.

Jag tycker att det är otroligt vackert med snöflingor och iskristaller och ibland om jag har tur, om jag står riktigt nära, kan jag få syn på en snöflingas individuella form när den singlar ner från himlen. Som att möta en helt ny skapelse, vilket det ju är. Jag blir lika glad varje gång.

800px-Snow_over_treetops_0För visste du att inte en snöflinga är den andra lik? Precis som med oss människor är snöflingor helt unika i sitt utseende, var och en.

Detta är egentligen fantastiskt när man tänker efter vad det innebär.
Tänk hur många snöflingor som faller under en hel vinter, eller under hela din livstid och alla är de sprillans nya!
Du möter inte en snöflinga två gånger!

Jag ser snö som magiskt vacker, något som faktiskt är en riktigt häftig grej när man stannar upp och verkligen ser och upplever snön för vad den är. Jag tänkte idag på att snö och is också kan användas i magiska ritualer och spells…

Men det får bli ett annat inlägg. ;-)

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)