Den 8 november Översteprästinnan

high-priestessDagens nyckelord är återigen balans, jämvikt och harmoni.

För tro det eller ej, men även denna dag var det Översteprästinnan som dök upp i dragningen av Dagens Tarot den 8/11 2011. Jag blev nästan lite full i skratt över att hon kom upp även idag, men tänkte att det är som det ska vara.

Översteprästinnan uppmanar den här dagen till jämvikt, till balans och harmoni mellan tankar, känslor, kropp och själ. Hon vill berätta för dig om helande, om att det är en bra tid för att läka och släppa taget om gamla sårade känslor inom dig, eftersom det är inom oss som allting har sin början.

Vi ser världen som vi själva uppfattar den. Och vi lever i vår egen unika värld där tankar och känslor ofta styr oss och vår upplevelse av det som sker. Du måste vara din egen healer och möta de tankar och känslor som kommer upp i dig, se på dem med distans och släppa taget om dem.

Du är stark och oberoende och har ett gott självförtroende när du vet vem du är. Om du tar reda på vem du inte är, dvs ser igenom alla falska, pålagda tankar du har om dig själv, så kan du bli fri på sekunden.

Översteprästinnan säger; mitt barn se nu ditt eget oberoende. Se hur du är en kraftfull, kärleksfull, empatisk, intuitiv och helande varelse som är oberoende av andras åsikter om dig. Du är
t o m oberoende av dina egna tankar och åsikter om dig själv! Våra tankemönster, som ofta är förminskande eller som blåser upp en falsk bild av oss själva, är inte vilka vi verkligen är.

Din inre vägvisare, din intuition leder dig rätt i utforskandet av vem du är. Följ den. Och är du intresserad av att utveckla din intuition, din förmåga till klarseende och helande så är detta en bra dag.

Ha god balans mellan aktivitet och stillhet denna dag. Ta vara på dina feminina, mottagande krafter och känn balansen med dina maskulina, utåtriktade. Yin och Yang som bildar en helhet. Känn din kontakt med alla världar som en värld, en verklighet, en sanning. Se hur allting rör sig omkring dig, hur allting kommer och går, medan du är och förblir Stillhet.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)