Den 31 oktober De Älskande

loversDet är idag den sista dagen i oktober månad 2011, det är måndag och Dagen visade mig att den rådande energin är De Älskande. Det är tid för att uppleva Kärleken i allt du ser omkring dig, och börja med dig själv.

Se hur du är unik och värdefull och hur du är hel. Det finns ingen annan som du och det finns ingen annan som kan vara DU.

Så här står det i boken ”The Power of Now”, av Eckhart Tolle:

”You are here to enable the divine purpose of the universe to unfold. That is how important you are!”

Det handlar idag om att se att du är Kärleken. Att se att du är ett med allt och alla omkring dig, med hela universum och att det inte finns någon separation, trots att vi alla ser olika ut och verkar vara åtskilda.

Kanske kan du ännu inte se detta eller känna det inom dig, kanske finns det fortfarande något som grumlar ditt seende?
Något som säger till dig att du inte är värd att älskas kanske, att du först måste bli något, bli en bättre människa, att du inte är tillräcklig? Något som säger till dig att du måste finna en partner för att vara älskad, värdefull och hel?

En tanke som säger att du är ensam, utsatt i världen och måste klara dig själv? Detta är inte sant, även om det förstås kan kännas som en sanning.

Fundera över vad du har för tankar kring Kärleken idag. Vad får dig att känna kärleken inombords? Är det din partner, dina barn, ditt husdjur eller en fantastisk soluppgång eller promenad i skogen?

Kärlekens sanna natur är inte personlig eller bunden till en viss plats, person eller upplevelse. Men någon annan eller en upplevelse kan väcka kärleken i dig. Ser du då, att den redan finns inom dig, att den är en del av dig här och nu? Att den är du, för annars hade du inte kunnat uppleva den?

På kortet De Älskande har kvinnan och mannen ännu inte riktigt mötts och blivit hela människor. Men de är på god väg och med hjälp av Kärlekens Ängel kommer de snart upptäcka vilka de är, genom varandra. Uppvaknandet är nära.

Källan till kärleken har inget att göra med vem man är som person, var man kommer ifrån, hur man ser ut, eller vad man har för förflutet eller mål i livet. Kärleken i sin sanna natur är inte personlig och den är inte diskriminerande, den är ovillkorlig. Den är, alltså finns den i allt. Även i dig och i den andra du möter idag. Minns detta, se igenom fasaden av olikhet och se vad som förenar er.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)