Den 29 november Vagnen

chariotEfter gårdagens kort, som var Den Hängde, så kan kortet för denna dag kännas som en naturlig fortsättning på föregående dags låsta energier. Dagens Tarot 29/11 2011 den är Vagnen.

Då Den Hängde upplever sig vara låst, fastbunden utan att kunna ta sig vidare, har människan i Vagnen en annan energi. Vagnen tyder på att stå inför en ny början, att lämna det gamla bakom sig för att bege sig ut på sin resa.

Det finns en energi kring kortet som säger; nu är du redo att ta steget, att sätta igång med det du har tänkt göra. Skjut inte upp något, utan gör det du ska och ha tillit till din resa. Kortet talar om en förbättring, att resan tar en positiv riktning om du fattar beslut på goda grunder och inte gör något förhastat eller ogenomtänkt.

Kortet har siffran sju, som är ett tal som bl a står för att skilja agnarna från vetet. Med andra ord; lämna det du inte behöver eller vill ha bakom dig, använd din energi och tid på ett bra sätt genom att fokusera på det du vill ha och skapa. Släpp det gamla, det som inte tjänar dig, sålla bort det så det nya kan komma in i ditt liv.

Sjuan är också en siffra som har att göra med vår andliga resa mot Uppvaknande och Självförverkligande.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)