Den 28 oktober Eremiten

hermitDen här dagen i slutet av oktober är lika grå som Eremitens mantel. Ja, för Eremiten är Dagens Tarot den 28/10 2011.

Det är tid för inåtblickande för att se efter vem man egentligen är i djupet av sitt väsen, om du inte redan blivit medveten om detta. Finn ditt inre centrum och vila där.

Eremitens siffra är nio och nio är invigningarnas tal och vad invigs man i? Livets oändliga mysterium som aldrig går att förstå med sinnet, gåtan om vem man verkligen är. Nio är talet för när egot ses som en illusion, som bara en samling tankar om vem man är. Och då upplöses det till förmån för det inre sanna, den sanna identiteten. Varandet.

Vad har hänt den senaste tiden, har det skett något speciellt i ditt liv, har det varit turbulent med många förändringar? Det har varit så för många och kanske fortsätter det en tid. Eremiten visar oss vikten av att ta det lugnt, meditera och kontemplera över sig själv och livet.

Han har sökt och funnit ljuset, han bär det i sin lykta men än vet han kanske inte hur han kan sprida det ut i världen. Eller så är han inte redo för att ge sig ut i världen än. En eremit är en ensamvarg, någon som är tillfreds med att vara för sig själv och om du har möjlighet, så ta dig tid för dig själv idag. Bejaka din inre eremit som njuter av ensamheten, tystnaden och friden.

Stanna inte kvar i detta tillstånd för länge bara, i upplevelsen av att bara vara. Det kommer också en tid för aktivitet eftersom allting går i cykler, och då bör man följa med i det flödet och låta det inre ljuset stråla utåt genom det man gör.

Men för nu, just denna dag kan du vara förtjänt av lugn och ro, vila i ditt inre centrum, gå din egen väg utan att bry dig om de som kanske inte förstår dig. Låt saker få vara som de är idag, se om du kan finna acceptans för att det är som det är. Du kan ta itu med det du behöver göra en annan dag, det är ingen brådska. 

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)