Den 25 oktober Vagnen

Först vill jag bara berätta för er som kanske undrat varför det under de senaste dagarna inte dök upp några Dagens Tarot, att jag låg sjuk hela helgen fram till igår. Och att dragningar av kort kommer i nuläget ske endast under vardagar, alltså måndag till fredag och inte på helger.

chariotMed det avklarat så går vi vidare till Dagens Tarot den 25/10 2011.

Vi är alla här på en resa mot inre självförverkligande, och dagens kort handlar tydligt om denna inre resa, men kan även handla om resor vi gör i olika områden i våra liv (med relationer, arbete, fysiska resor etc). Dagens Tarot är nämligen Vagnen.

I Vagnen har människan blivit skapad och står nu inför en ny början. Bakom sig lämnar du nu det du alltid känt till som världen och ger dig ut (eller in) i den stora vida världen för att, vad? Kanske hitta dig själv? Hitta meningen med livet, vad just du ska göra här på jorden, vad som är viktigt för dig och vad dina särskilda gåvor är?

Det är inte alltid vi kan veta vad målet med vår resa är, men kanske gör det inte så mycket. Ibland kan det vara viktigare att faktiskt påbörja resan, att våga ge sig in i okända marker, in i vildmarken där vi kan finna otroliga gåvor, insikter och lärdomar som ger växande. Resan kan mycket väl vara målet.

Det finns en beslutsamhet hos personen som Vagnen beskriver. Även om personen i Vagnen, människan, kanske inte har ett tydligt mål med resan han/hon nu ska påbörja, så finns Viljan att göra den. Viljan att upptäcka. Det är väl därför vi gör resor, både inre och yttre? För att upptäcka och uppleva?

Har du någon resa att göra, inom dig själv? Finns det något inom dig som behöver upptäckas och erkännas?

Detta kort symboliserar en ny början inom något område i livet och råder också till att samla sig inför resan, fatta beslut på goda grunder innan man gör slag i saken. Men samtidigt ska man, när man väl bestämt sig, inte skjuta upp något. Kortet Vagnen tyder på en förbättring när man väl bestämt sig, och på att när resan väl är påbörjad kan inget hindra den.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)