Den 23 november Kejsaren

emperorSom ni säkert har märkt så är det vissa dagar som Dagens Tarot uteblir, igår var en sådan. Detta är inte en regel, men då och då uppstår omständigheter som gör att det blir så.

Jag hoppas ni som läser och prenumererar har överseende med detta och förstår att det alltid finns en anledning till ett eventuellt uteblivet Dagens Tarot. Tack för att ni läser och uppskattar!

Idag är det Kejsaren som är Dagens Tarot den 23/11 2011. Kejsarens energi är strukturerad, ordning och reda gäller. Fasta strukturer och tryggheten dessa kan ge, är vad Kejsaren berättar om.

Strukturer är inget fel att ha, men man bör se till så att man inte blir alltför låst vid dessa eftersom inget varar för evigt. Kejsaren kan ha svårt att vara flexibel, men han bör snart se att inget i livet kan låsas in i en fast förutbestämd modell. Livet är ständigt flödande och inte statiskt.

Kejsaren har byggt upp sitt kungarike och sitter gammal och vis på sin tron. Kungariket bär vi alla inom oss, vi är alla våra egna Kejsare.

Så var din egen Kejsare idag och låt ingen auktoritet göra så du känner dig mindre värd. Var din egen auktoritet!

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)