Den 16 november Vagnen

chariotIdag den 16/11 2011 är det ännu en vacker, kylig och solig höstdag där jag befinner mig. Efter en uppfriskande morgonpromenad drog jag Dagens Tarot, som blev Vagnen.

Vagnen symboliserar resande och en ny början. Människan som står i vagnen, gör sig redo för att lämna det kända och välbekanta bakom sig och ge sig ut i det okända, ut i vildmarken. Men beger sig människan ut, eller in?

För kortet pekar inte bara mot yttre resor och förändringar, utan även mot inre. Den inre resan är minst lika viktig som den yttre, kanske viktigare, eftersom det är i vårt inre vi finner vilka vi är och kan välja hur vi ser på oss själva och världen.

Vagnen antyder att det vi står inför, denna nya början, leder mot en förbättring. Det är nu dags att sätta igång med det du bestämt dig för och att lita till dig själv och din resa.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)