Den 15 november Den Hängde

hanged-manSom ni kanske lade märke till så blev det inget Dagens Tarot igår, men idag är det dags igen.

Dagens Tarot den 15/11 2011 är Den Hängde. Låter det otäckt? Ingen fara, den hängde är egentligen inte hängd utan hänger fastbunden i ett träd.

Ibland kan vi ju känna oss som om vi vore fastbundna i en situation eller omständighet, och detta har med hur vi ser på saken att göra. Vi kan alltid ändra vårt perspektiv och se möjligheter som vi inte sett innan. Världen blir som vi ser den.

Kortet symboliserar när vi kommit till en position där vi måste ge upp vårt motsträviga och kontrollerande ego och vika oss för den större verkligheten. Den vi är en del av och inte separerade ifrån, som den Hängde upplever sig vara.

Kortet pekar på att det är dags att släppa taget om gamla tankemönster och beteenden, som inte längre tjänar oss och när vi gör det så känner vi oss fria igen. Vi kan tänka klarare och vara kreativa och spontana.

Så släpp taget om dina tankar om det förflutna, släpp dina rädslor som får dig att se saker på ett sätt som inte är sant.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)