Den 15 december Tornet

towerIdag regnar det här och ibland kommer vindar som skakar om. Och skaka om är något som kortet för den här dagen gör. Dagens Tarot den 15/12 2011 är Tornet.

Tornet visar att vi är mitt i, eller på väg in i, en stor förändring. Denna förändring är en inre sådan, medan Döden mer pekar på yttre förändring. Den inre förändringen som Tornet ger oss, är omskakande i grunden.

Vi ser på kortet att en blixt slår ner i Tornet och att de falska profeterna kastas ut. Tornet står dock stadigt kvar utan att falla eller ens bli berört av eldslågorna. Tornet symboliserar dig själv, din inre sanna natur. De falska profeterna symboliserar alla illusioner du tagit till dig under livet, alla falska och felaktiga tankar om dig själv och tillvaron.

Så Tornet är helande. För att något ska kunna komma tillbaka till sin sanna natur, så behövs det att det som är osant och destruktivt i form av tankar och beteendemönster, bränns upp i elden. Elden renar så att det det inre sanna, kan komma fram. Tornet lär oss att hitta vår egen sanning och inte lyssna på andra som säger sig veta eller som vill styra en. Tornet visar oss vår inre frihet och vår inre stadiga kärna.

Tornet säger; finn din egen sanning och uttryck dig på ditt eget unika sätt. Var dig själv, var Tornet som står stadigt i alla väder och som binder samman himmel och jord.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)