Den 13 december Världen

worldIdag den 13/12 2011 är det större gynnsamma krafter i omlopp, i alla fall om vill tro Dagens Tarot som är Världen. Världen, eller Universum som kortet ibland även kallas, visar hur allting är Enhet och är det sista kortet i Stora Arkanan. Fullbordan.

Livets Dans kan man också kalla detta kort tycker jag, och i mitten av bilden ser vi Gudinnan som dansar i en cirkel av fullbordan. Hon är i harmoni med alla elementen, med alla sex väderstrecken (öst, syd, väst, norr, uppåt, nedåt) och står i mitten som den fullbordade människan.

I Världen har det lilla personliga jaget inga gränser längre, det förminskande eller uppblåsta egot är upplöst och vi ett med allt. Begränsningarna och rädslorna som håller oss tillbaka är borta, och den inre harmonin kan spegla sig i den yttre verkligheten.

Finns det något kvar som behövs lösas upp så är det dags nu. Världen talar om karma, om orsak och verkan och om att bli fri från den. Lös gamla oavslutade situationer, känn dig fri att dansa med i Världens dans i full tillit till livets harmoni och att du är ett med Universum. Låt dig själv följa med i livets dans och lev i nuet. Hylla Livet.

Dagens Tarot är tolkat av Åsa Vargadotter.©

Åsa

Hej! Det är jag som har Katten & Kvasten och som skapar allt innehåll på hemsidan. Jag är häxa, healer, tarotvägledare, kursledare och skapare av distanskurserna Nybörjarhäxan del 1 och 2.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:write: 
:-( 
:unsure: 
;-)