Andras respons

På den här sidan kan du läsa en del av den respons jag fått. Stort tack till er alla som delat med er! Alla nedanstående omdömen har lagts upp på sidan med varje persons medgivande och vetskap.

Vill du också beställa tarotvägledning eller gå distanskursen i häxkonst och magi? Mejla mig på info@kattenochkvasten.se eller använd kontaktformuläret.

 

Respons om Nybörjarhäxan – en distanskurs i häxkonst och magi:

vebe57 (som gick både del ett och två):

Kursen är lättfattlig och har varit kul att göra. Går gärna tillbaka och läser igenom då och då. Jag har gjort övningarna. Har inte varit så mycket i forumet på grund av tidsbrist. vi renoverar köket hemma och jag jobbar heltid, suck. Tack så jättemycket för trevligt material.

 

Respons om Tarotvägledning:

Sara:

Otroligt, så mycket som stämmer, både om man tolkar det bildligt och bokstavligt. Det ska verkligen bli intressant att se hur det går. :) Tack för hjälpen!

Tina Sundberg:

Det här är ju på pricken allting, jag sitter bara och gapar. Det var fantastiskt bra och fin vägledning och jag förstår det mesta. Det har även öppnat nya tankar/dörrar för mig, nytt sätt att tänka, se och förstå saker och ting. Tusen tack snälla du!!

Jenny:

Tusen tack!! Det kändes rätt, men gav samtidigt lite att reflektera över. Nu ska jag försöka ta in det och känna efter. Återkommer gärna längre fram! Kram Jenny

Malin:

Tack för en insiktsfull vägledning som startade många tankar och som bekräftade mycket av det jag anade/visste. Speciellt delen om martyrskap var en viktig ögonöppnare!

C L:

Tack för så många fina och kloka råd! Det var väldigt pricksäkert (vad heter det?) och utförligt. Och gav mig mkt att tänka på.

Mia:

Hej och tack för de orden..stämmer väldigt bra in med min tillvaro just nu, känns som att jag bara väntar och längtar och ingenting vet..men jag ska verkligen ta till mig detta att jag måste ta tid till hjälp. Har alltid varit en hetsig person med svårt att vänta, vill att allt ska ske nu eller helst nyss :-) Kram från en hoppfull och gladare Mia

Carina:

Hej och tack så jättemycket för svar. Jo stämmer nog bra att jag måste börja med kärlek till mig själv och bli hel och stark i mig själv för ge och ta emot kärlek, det arbetar jag på. Jag har av en händelse träffat en man och träffade han igår första gången, gått fort. Vet ej om han är rätt men ska ge det ett försök i alla fall. Stort tack. Mvh Carina

Jeanette Sjöstedt:

Tack snälla för din tolkning av mig genom korten. Allt det du berättar så sant och det som gör mig lite stum är att jag från en astrolog beställde ett horoskop utefter mina exakta födelsedata för några veckor sedan, och det du tolkar är till 99% det som horoskopet säger ;) Intressant det där om fadersfigur, måste kanske sluta hoppas. Med värme

Fredrika:

Det känns bra att få det bekräftat. Det var en väldigt bra förklaring. Det känns precis så som du förklarat, i relationen med min kompis. Jag har så länge förnekat det för att jag vill vara vän med henne, men nu de senaste månaderna är det precis som om bindeln (som du beskrivit det) har åkt av. Samtidigt vet jag att hon kanske har sina egna orsaker och förstår att hon inte mår så bra just nu, precis som du beskrivit det. Den andra frågan kan jag bara vänta och se. Men jag tror och hoppas att det är så det kommer att bli! Tack så hemskt mycket! Hälsningar Fredrika

Kajsa:

Tack för intressant och bra vägledning! Du ger mig hopp och goda råd på vägen. Jag känner mig lugn och förväntansfull på samma gång!!/ Kajsa

K S:

Hej!
Tackar så mycket för din tid. Allt stämmer på pricken.
Mest reagerade jag på att korten råder mig att lära mer om helande genom beröring. Jag är massageterapeut och rådet tolkar jag att det är bara att fortsätta med det jag gör för det är den rätta vägen för mig. Yppiiiiii! Har tvivlat många gånger på om jag ska fortsätta. Men tack vare dig fick jag svaret. Allt detta: öppna mitt hjärta för mig själv, vara mig själv, ta fram den kvinnliga klarsynta intellekt. Allt stämmer så bra.
Mycket känslor och bollar i luften. Det är så korekt. Min pappa gick till andra sidan i somras. Farmor och några bekanter gick också bort under 2010. Detta gjorde att jag börjar öppna ögonen för vad livet är och vem jag är. Det väcker sååå många känslor. Med Ljus och Kärlek, KS.

Linda:

Hej! Tack för svaret. Det stämmer precis vad du skriver jag känner balans när hon är hos mej och jag får känna ren kärlek i från henne. Jag tar emot och har fått lättare att ge lika mycket tillbaka. Känner att hela jag är på plats i livet. Tack så mycket jag hör av mej längre fram vill gärna att du lägger en stjärna på mej och mitt liv. Kärlek till dej. Linda.

Simon:

Tack! Jag har upplevt mycket av det du fick upp och det var skönt att få funderingar satta på plats med din och kortens hjälp. Det blev som en klapp i ryggen som verkligen behövs och som får en att känna sig öppnare för att det just bevisar att allt jag upplever finns där ute och registreras. Tack åter igen.

Anneli:

Tjohoooo!!! :D TACK!! Det var nog vad jag behövde höra just nu!!
Som vanligt är man sin egen värsta fiende bl a genom att inte våga lita på processen och sin intuition, utan tillåter rädslan att (delvis) styra!! Jag försöker verkligen vara nytänkande i det jag är på väg att skapa för mig själv och andra, och ska verkligen göra vad jag kan för att släppa taget och inte låta gamla föreställningar styra min nya framtid! Att få läsa din tolkning stärker mig i det jag är på väg att göra/skapa!! Jag ÄR på rätt väg och behöver inte oroa mig!! :D TACK för dina ord!! //Anneli.